Egy csepp segítség a Vöröskeresztnek


Büszkeséggel tölt el minket, hogy a DBX Kft. is hozzá tud tenni ahhoz, hogy a Magyar Vöröskereszt munkája még (költség)hatékonyabb, egyszerűbb legyen és minél szélesebb körhöz eljusson!

A DBX Kft. Hammy szoftvere egy többcsatornás Ügyfél-kommunikációs Rendszer, amely az emailtől az sms-en át a postai levélig teljes körű kommunikációs lefedettséget biztosít — ezzel is segítve a cégek, szervezetek ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolattartását.

A Hammy Direct mindezt úgy teszi, hogy a szoftvere adta lehetőségen túl a teljes üzemeltetési és szervezői folyamat terhét is leveszi a használók válláról.

2022-ben a DBX menedzsmentje úgy döntött, hogy ezt a szoftvert pro bono biztosítja a Magyar Vöröskereszt részére, ezzel is segítve áldásos tevékenységét.

Ma már a Magyar Vöröskereszt számtalan módon veszi igénybe a Hammy Direct biztosította lehetőségeket. Ezzel küldenek ki például rendszeresen hírlevelet a feliratkozóinak. Néhány információs példa, ami ily módon jutott el az olvasókhoz:

  • Segítségnyújtási akciók (pl. török-szír földrengés)
  • Adományozások (vállalati felajánlások — pl. Béres Csepp, Toman Diet)
  • Pályázati felhívás, verseny (pl. Egészség-Program Alap, Humanitárius Település Cím pályázat)
  • Versenyfelhívások (pl. 51. Országos Elsősegélynyújtó Verseny, 27. Országos Csecsemőgondozási Verseny)
  • „Valami jó hír” (pl. farsangi mulatság a Nyitott Kapu Hajléktalanok Gondozási Központban)
  • Támogatási felhívás (pl. Véradás, Foodpanda akció — megduplázzák a felajánlást)

A hírlevél mellett különleges eseményekről, promóciókról (pl. adó 1%-nak felajánlása) is küldenek a Hammy Direct segítségével eseti tájékoztató jellegű leveleket annak érdekében, hogy az ott összegyűjtött támogatások segítségével még több embernek tudjanak segíteni.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a DBX Kft. is hozzá tud tenni ahhoz, hogy a Magyar Vöröskereszt munkája még (költség)hatékonyabb, egyszerűbb legyen és minél szélesebb körhöz eljusson!

A bejegyzés teljes szövege a medium.com-on olvasható
production | 1.5.8