HAMMY játék a FBAMSZ konferencián


Az idei FBAMSZ konferencián a biztosításszakmai témájú előadás mellett egy interaktív kommunikációs játékkal is felkeltettük a résztvevők érdeklődését, melynek során a Hammy Omnichannel kommunikációs szoftverünk által nyújtott lehetőségekből nyújtottunk izgalmas ízelítőt.

A FBAMSZ XIX. Biztosításszakmai Konferencián kiállítóként vettünk részt, és bemutattuk a DBX Kft. átfogó biztosításszakmai megoldásait, melyekkel nemcsak nagyvállalati ügyfeleknek tudunk teljes és korszerű informatikai megoldást kínálni. Erről Székely Sándor tartott előadást, melyben érzékenyíteni is próbálta az alkusz hallgatókat az innováció bátor alkalmazására. Szintén hallhattunk az EU Pénzügyi Adatelmegosztási szabványosítási törekvéseiről, ami a magyar biztosítói világot hatalmas kihívás elé fogja állítani.

A konferencia ideje alatt egy interaktív játékot szerveztünk, melyre önként jelentkezhettek a konferencia résztvevői. Ennek keretében az Omnichannel, hivatalos és marketing kommunikációt integráltan egyesítő Hammy szoftverünk által nyújtott lehetőségekből nyújtottunk izgalmas ízelítőt.

A játék forgatókönyve bemutatta a szoftverünk azon képességét, hogy személyre szabottan irányított kommunikációs csatornák megfelelő váltásával hogyan vagyunk képesek a lehető legnagyobb elérést biztosítani a címzettek megszólításában.

Kommunikációs csatornák közötti szörfözés, személyre szabott intelligens vezérléssel

Email, sms, titkosított email, titkosított csatolmány segítségével a személyre szabott érzékeny adatok átadásának módját mutattuk be. A titkosítottan kiküldött információ feloldásának jutalmaként ajándékot kaptak a résztvevők. A kommunikációs forgatóköny főbb részleteit bemutatjuk az alábbiakban, mellé csatolva a grafikus felületi vezérlő diagramról készült képet.

Hammy játék kommunikációs forgatóköny grafikus felületi vezérlő diagramja

A kommunikációs forgatókönyv ízelítője:

  • Email: regisztrációs linkkel, és ezt követően többféle hibaág kezelése a megfelelő tartalmú SMS üzenettel, a nem kattintást is beleértve (20 perces várakozási időzítővel)

  • SMS: Köszönjük a jelentkezést, és tájékoztató a következő titkosított email érkezéséről

  • Titkosított email kétfaktoros azonosítással, benne csatolmánnyal - a titkosítás feloldását követően a csatolmányban találja a címzett a következő levélben kiküldött titkosított csatolmány feloldásához szükséges információt

  • Email titkosított csatolmánnyal és Formy kérdőív - a titkosított csatolmányban küldjük a kupont (QR kód) az ajándékhoz

Ügyfél adatbekérés kérdőív űrlap segítségével

A címzettektől kérdőív űrlap segítségével információkat gyűjtöttünk be az ügyfélkommunikációs mechanizmusokkal kapcsolatos személyes preferenciájukról. A kérdőíves adatgyűjtés eszközének jelentőségét aligha kell hangsúlyoznunk az üzleti felhasználhatóság fényében. A kapott válaszok összesített statisztikáját kiértékeltük, és itt szemléltetjük.

Hammy játék során a kérdőíves felmérés eredményei az ügyfélkommunikációs mechanizmusokkal kapcsolatos személyes preferenciákról

A fenti eszköz nemcsak statisztikai felméréshez, de precíziós ügyfél preferenciák begyűjtéséhez is használható, tekintettel a megkérdezettek explicit hozzájárulására a célhozkötött adattartalomra.

A kérdőív űrlap továbbá regisztrációs célra is felhasználható, akár a kereskedelmi vagy marketing eszköztár részeként is.

A Hammy omnichannel kommunikációs szoftver további lehetőségeiről

A nagy sikerű játék után sok jó visszajelzést kaptunk. Ha Önnek is sikerült felkeltenünk az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Kíváncsi vagyok a további lehetőségekre is!

 

production | 1.5.8