Új Hammy verzió: 3.24.8


Ebben a Hammy verzióban a legnagyobb újdonság, hogy implementáltuk a Fizetési kérelem küldést egy új Hammy kommunikációs csatornaként.

További újdonságok és továbbfejlesztések a marketing és hivatalok kommunikáció, valamint skálázhatóság és menedzselhetős területén valósultak meg.

 

Fizetési kérelem mint új csatorna

A fizetési kérelem a GIRO és a magyar bankrendszer közös szolgáltatása. Az ügyfél bankszámlaszámának ismeretében a mobilbank alkalmazásába küldhetünk egy fizetési kérelmet a pontos összeggel, és hivatkozással, amit az ügyfél egyetlen kattintással jóváhagyhat, és azonnal teljesül. Természetes személynek díjmentes ez a fizetési mód, nincs tranzakciós díj.
Hammyben a fizetési kérelem üzenet egy új csatornaként jelenik meg. Hammy minden fontos lépést státuszol, és ezek felhasználhatóak akár komplex folyamat építésére is szcenárióval, pl. a fizetési kérelem nem teljesülése esetén újabb figyelmeztetések másik csatornákon.

Keret kezelés megújítása: Vizuális HTML szerkesztőben, teljeskörű sablon tulajdonságokkal ellátva

A HTML Sablon keret hasznos a küldő oldali állandó arculati elemek tárolására. Eddig ezt csak egy HTML kód beemelésével lehetett megvalósítani. Ebben a Hammy verzióban teljeskörő sablon tulajdonságokkal, verziózással és sablon szintű összerendeléssel lehet kezelni.

Szcenárió futása közben minden egyes kiküldésnél friss címlista adatok, adatbázis alapú címlista esetén

Az adatbázis alapú címlista JDBC kapcsolaton keresztül definiálható egy a relációs adatbázis táblájára vagy nézetére. A szcenáriós kiküldés feldolgozása időben elhúzódó folyamat lehet, és ennek során minden egyes küldésnél friss címlista információkkal dolgozunk, és nem a szcenárió indítás pillanatában érvényes kezdeti adatokkal.

Kampány ütemezésben terhelés elosztás szabályozása

Több organizációs környezetben, és intenzívebb marketing küldéses terhelések mellett szükséges a hivatalos vagy magasabb prioritású üzenetek elvárt időben történő kiküldésének biztosítása. Ennek érdekében vezettünk be bizonyos korlátozó paramétereket:

  • egy organizáció által indítható kampányok száma időegység alatt
  • kampányüzenetek száma, időegység alatt

Statisztika küldés kiegészítése statisztika file-ok készítésével és megadott tárhelyre archiválással

Eddig a statisztika küldés funkció csak email küldemények formájában valósult meg. Hasznos kiegészítés, hogy adott tárhelyre gyűjthetjük, pdf file-okban letárolva.

Multi organizációs környezetben multi AD kapcsolat lehetősége

A különböző organizációk számára eltérő AD kapcsolat megadására van lehetőség mostantól.

További fontosabb fejlesztések ebben a verzióban:

  • Formy újdonságok: böngésző tab, telefonos nézet, validációk javítása
  • Hard típusú visszapattanó szabályok esetén nem engedélyezett az automata újraküldés
  • Vizuális szerkesztőben kép használata háttérképként
  • Leiratkoztatás, újraaktiválás adatbázis alapú címlista esetén ( Erre a funkcióra tesztelési célból volt szükség.)
  • Szofisztikált, skálázható, szolgáltatás alapú archiválási folyamat bekötése a Hammy felületről elérhető archiválási funkció mögé
production | 1.6.1